Transport & distributie

Een essentiële schakel in uw bedrijfsvoering is de snelle en correcte distributie van uw goederen. Voor het specialistische proces van fysieke distributie wil U kunnen terugvallen op een vervoerder die van zijn werk een vak heeft gemaakt.

  • 24 uurs distributie binnen de Benelux
  • 60 distributiewagens
  • 20 trekkers
  • 40 opleggers
  • Overslagmagazijn van 9.000m²

Vanuit onze vestiging in Nazareth, gelegen vlakbij de E-17 tussen Gent en Kortrijk, verzorgt Dematra in de Benelux de rechtstreekse distributie van al uw goederen. Binnen de Benelux hanteren wij 24-uur distributie van colli's, palletzendingen, deelladingen en compleetladingen. Voor onze klanten gaan wij steeds tot het uiterste. In de snel evoluerende economie neemt service de bovenhand, laat dit nu net een van dé sterktes van Dematra zijn.

In ons overslagmagazijn in Nazareth sorteren we de goederen op postcode. Of u nu in het stadscentrum of buitengebied bent gevestigd, met onze wendbare en recente vrachtwagens die steeds zijn uitgerust met los- en laadklep is geen bestemming voor ons onbereikbaar. Aangezien al onze vrachtwagens minimaal voldoen aan de Euro-5 norm mogen wij nu en in de toekomst genieten van toegang tot alle stadscentra en vallen wij in de laagste schaal voor de kilometerheffing, een kostenvoordeel dat u als klant ten goede komt.

Offerte op maat ontvangen?

Terug naar boven