Dematra, volwaardig value added logistics & services

Wij geloven in de synergie van het aanbieden van zowel specifieke logistieke oplossingen als distributieoplossingen met een sterke Supply Chain Logistieke keten tot gevolg.

 • Inbound logistiek
  shuttle transport, containerlossing, (kwaliteits-) controle, identificatie, verpakking, labeling & scanning, retourbeheer
 • Magazijnopslag voor voeding (BRC & BIO) en niet-voeding
  voorraadbeheer, traceerbaarheid, food defense & kwaliteitsbeheer, monsternames
 • Order Fulfilment en value added logistics
  integratie met ERP-systemen, scanning, multi-order en product picking, packing, omstapeling, kitting, display opbouw...
 • Outbound logistiek
  (container-) lading, stuffing, zekering, cross-docking
 • Fijnmazige distributie
  24 uur levering, eigen distributienetwerk, spoed- en tijdslevering, tracking & tracing, POD via internet.
 • Logistieke IT en Business intelligence systemen
  klantportaal & EDI connectie, transport order, -planning en -beheersystemen, freight settlement, track & trace, warehouse management, KPI & reporting.
 • Special logistieke diensten op vraag en maat van de klant
  productfotografie- & identificatie, opbouw demonstratiemateriaal...
Bij Dematra denken we niet alleen aan de klant, meer zelfs wij houden vooral rekening met de klant van onze klant.
Deze customer-centered aanpak maakt dat wij een unieke plaats innemen in een sterk evoluerende sector.

Nog niet helemaal overtuigd? Vraag het aan onze klanten!

Alpro Soya

Dematra is een flexibele logistieke partner die vlot inspeelt op de snel veranderde markt en die graag de ‘extra mile’ loopt in functie van klantentevredenheid. Niets is hen teveel, niets is onmogelijk. Dematra laat niet alleen ons, maar vooral onze klanten nooit in de steek.

PocoLoco

Dematra helpt, door haar uiterst flexibele manier van werken, haar gedrevenheid en constructieve houding, er zorg voor dragen dat wij onze beloftes aan onze klanten altijd kunnen houden.

Quick-Step

Net zoals bij elke leverancier zijn wij steeds op zoek naar uiterst professionele en performante partners. Ook voor onze logistiek zijn wij heel selectief. In Dematra vinden we niet alleen een loyale, betrouwbare partner, maar bovendien een partner waar we steeds kunnen op rekenen.

Friesland Campina

Dematra vatten we heel graag samen in: correct, steeds op tijd en flexibel. Dematra speelt steevast in op onze vragen, denkt mee met onze klant en biedt finaal altijd totaaloplossingen.

Barry Callebaut

In de voedingssector zijn er heel strenge kwaliteitseisen naar handling en stockage van afgewerkte producten. Dematra volgt moeiteloos deze strenge kwaliteitsregels en kan bovendien snel ingrijpen als wij met een acuut probleem zitten bij stockagecapaciteit.

Samsonite

Sterke producten, vragen sterke partners. Hun verzorgde uniforme vloot, meer dan 40 jaar ervaring in distributie en het feit dat Dematra de hele supply chain verzorgt in eigen beheer, was voor ons doorslaggevend.

Terug naar boven