Dematra Group neemt De Sloover Transport over

woensdag 24 mei 2023
De Dematra Group, gespecialiseerd in logistieke diensten en fijnmazige distributie binnen de Benelux, heeft vandaag aangekondigd dat zij Transport De Sloover heeft overgenomen. Door deze overname versterkt Dematra Group haar positie in het full truck load transport van goederen.

Met de overname van De Sloover is Dematra in staat om haar dienstenpakket uit te breiden richting full truckload transport en haar klanten meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden te bieden. Alle werknemers van De Sloover zullen geïntegreerd worden in de nieuwe gecombineerde groep en blijven de full truckloads uitvoeren. De klanten van De Sloover worden naadloos overgezet naar de systemen van Dematra en kunnen gebruik blijven maken van de vertrouwde dienstverlening.

"We zijn erg blij met deze overname", aldus Geert De Jaeger CEO van Dematra Group "Het stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en ons te blijven concentreren op onze kernactiviteiten. We heten onze nieuwe werknemers en klanten van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Cédric De Jaeger: “Door deze combinatie zijn we in staat om nog minder lege kilometers af te leggen wat zowel economisch als ecologisch een voordeel is. Omdat Transport De Sloover een eigen specialiteit (full truckloads) heeft binnen de groep zal de integratie vlot kunnen verlopen. Voor alle chauffeurs verandert er op zich vrij weinig.”

De Sloover bestaat reeds 33 jaar en is een toonaangevende speler in het full truckload transport van goederen en heeft hierin doorheen de jaren een specifieke expertise opgebouwd met een mooie klantenportefeuille. Het bestaande management van De Sloover blijft aan boord om de continuïteit te garanderen. In combinatie met Dematra kan zij aan haar klanten nu ook fijnmazige distributie en logistieke diensten aanbieden.

Terug naar boven